Comanda de llibres curs 24/25

Ja està disponible la plataforma per fer la comanda de llibres 📚 🌐

🔗 Ho teniu al següent enllaç https://comercialgirona.cat/comandes
Codi Centre: BERENGUER287

🛒 Comanda
Existeix un formulari per curs i l’heu d’emplenar una vegada per cada alumne.

📆 Període de la comanda
Comandes de l’1 al 20 de juliol (ambdós inclosos)

💶 Pagament
Mitjançant VISA, per qualsevol altre tipus de pagament contacteu amb l’AFA. El formulari us donarà les instruccions que també us seran enviades per correu electrònic a l’adreça facilitada durant el procés.

👨‍👩‍👧‍👦 Quota AFA
Es paga una sola quota per família. Si teniu més d’un fill/a al centre, només us sortirà a pagar en la primera comanda.

🎁 VALS ESCOLARS
🟢 Activació dels vals
Recordeu, els alumnes que cursaran de 1r a 6è podran utilitzar els vals escolars del Govern en la comanda. Els heu d’activar prèviament a:

https://valescolar.cat/vals/identificacio

Per fer l’activació us farà falta el PIN que heu rebut juntament amb el val escolar per correu postal i el IDALU /RALC (Identificador d’alumne). Aquest identificador d’alumne el podeu trobar en el sobre amb les notes que us va entregar l’escola a final de curs.

Si no disposeu del vals en físic, i per tant no teniu el PIN no patiu! Podeu aconseguir el PIN per aconseguir-los i activar-los al següent enllaç: https://valescolar.cat/vals/pin
☝🏻 Compte quan activeu el Val perquè us donarà l’opció de cedir-lo a l’escola. Aquest any no està pensat per fer-ho a través de la nostra escola.


🗓️ Hi haurà un dia de Suport per tramitar Vals i fer comandes: Dijous 11 de juliol de 18 a 20 h.

Podeu reservar hora al següent enllaç: https://form.jotform.com/241827290079058

💻 Ús dels vals durant el procés
A la pantalla principal del detall dels llibres i a dalt a la dreta us permetrà consumir 1 o 2 vals. Només ho són llibres, quaderns, material escolar; i per tant les socialitzacions, quotes AFA, assegurança, quotes de material o fotocòpies i els Packs de Baula NO ho són. Si la plataforma detecta que no consumiu el 100% dels vals us mostrarà l’import que utilitzeu, per tal de decidir si voleu continuar endavant o utilitzar menys vals en la comanda per a utilitzar-los més endavant en alguna botiga.

📣Atenció Famílies de 1r a 6è!! Nova informació sobre llibres.

Hem afegit a la web de comandes l’opció de cedir 1 val a l’escola per pagar part de la quota d’escola. Si el voleu cedir a l’escola ho heu d’especificar en el moment d’activar-lo. Aquest val no és necessari enviar-lo a l’escola.
El termini màxim per activar un val que se cedeix al centre educatiu és fins al 30 de setembre del 2024 i si es tracta d’alumnes nous fins al 15 de novembre del 2024.
Qualsevol dubte contacteu amb l’AFA.

📦 Entrega dels llibres
Es farà a l’escola i serà en una data *pròxima a l’inici del curs. Us donarem informació més concreta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *