Comanda de llibres 22/23

INSTRUCCIONS PER FER LES COMANDES DELS LLIBRESDEL CURS 2022-23 DE L’ESCOLA ARNAU BERENGUER

La comanda de llibres de l’Escola Arnau Berenguer es fa a través de la distribuïdora Ruc Savi. Gaudireu d’un descompte en els llibres per ser membres de l’AMPA. Per fer la comanda, cal que seguiu les instruccions que teniu a continuació.

1 – Entreu a https://text.rucsavi.com/customer/schools/35/lists
2 – Seleccioneu el vostre curs
3 – Seleccioneu “Generar comanda” (Requadre verd a la part final de la pàgina)
4 – S’obre la llista de llibres i podeu escollir els llibres que voleu comprar i, amb el desplegable podeu indicar la quantitat a comprar de llibres que voleu de cada títol. LES CASELLES DE LA QUOTA DE L’AMPA, L’ASSEGURANÇA, LA QUOTA DE FOTOCÒPIES I LA QUOTA DE MATERIAL NO SÓN SELECCIONABLES.
NOTA: En els llibres socialitzats, que estan marcats amb (es socialitza), s’han de o bé pagar la quota de socialització o bé comprar el títol.
5 – Repasseu els llibres demanats per fer bé la comanda i evitar errors.
6 – Doneu les dades personals de la següent manera:

Nom: el de l’alumne

Telèfon i correu electrònic: el del pare, mare o tutor de l’alumne

Recollida: Enviament a domicili (sense cost addicional)

Pagament: TARGETA o AMB TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

Comentaris: anoteu qualsevol cosa que voleu que es tingui en compte.

NOTA IMPORTANT: La quota AMPA es paga un cop per família. En cas de tenir més d’un fill, en la primera comanda es pagarà la quota. En les següents comandes s’haurà d’introduïr el número de comanda i el telèfon que es va utilitzar e en l’apartat “Quota familiar”. Al fer això i clicar a “Comprovar”, si les dades son correctes, el sistema descomptarà la quota AMPA.


7 – Accepteu la LOPD seleccionant “He llegit i accepto” i cliqueu a “Finalitzar comanda”

8 – PAGAMENT AMB TARGETA: Si feu el pagament amb targeta, el sistema us dirigirà a una nova pantalla on heu de revisar les dades. Si és tot correcte, cliqueu a “Continuar pagament” i us redireccionarà a la plataforma de pagament online i al finaltizar el procés, el sistema mostrarà una pantalla nova amb el número de la comanda i en breu rebreu un correu electrònic, a l’adreça que heu indicat abans, amb la confirmació.

PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA: Si heu seleccionat el pagament amb transferència, el sistema mostrarà una pantalla nova amb el número de la comanda i en breu rebreu un correu electrònic, a l’adreça que heu indicat abans, amb la confirmació i amb les instruccions per fer el pagament. L’enviament no s’efectuarà fins que Ruc Savi rebi la confirmació de la transferència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *