Comanda de llibres curs 23/24

🛒 Comanda
Existeix un formulari per curs, i l’heu d’emplenar una vegada per cada alumne.

Llibres I3 curs 23/24: https://tally.so/r/meDW7x
Llibres I4 curs 23/24: https://tally.so/r/3jbA7Q
Llibres I5 curs 23/24: https://tally.so/r/nPDJX1
Llibres 1r curs 23/24: https://tally.so/r/3E57D2
Llibres 2n curs 23/24: https://tally.so/r/nrB8NN
Llibres 3r curs 23/24: https://tally.so/r/nPDpWe
Llibres 4t curs 23/24: https://tally.so/r/mZorY5
Llibres 5e curs 23/24: https://tally.so/r/wvr5L4
Llibres 6e curs 23/24: https://tally.so/r/3lqkWX

💶 Pagament
El pagament s’haurà d’efectuar mitjançant transferència o ingrés al número de compte de l’AFA. El formulari us donarà les instruccions que també us seran enviades per correu electrònic a l’adreça facilitada durant el procés.

📆 Període de la comanda
Del diumenge 9 al 16 de juliol (ambdós inclosos) es podrà fer la compra

👨‍👩‍👧‍👦 Quota AFA
La quota AFA es paga per família. Si teniu més d’un alumne al centre, en la primera comanda l’heu de pagar. En les posteriors, podreu indicar que ja l’heu pagada i haureu de posar l’identificador de la comanda on heu fet el pagament per tal de continuar.

🎁 VALS ESCOLARS

🟢 Activació dels vals
Recordeu, els alumnes que cursaran de 1r a 6è podran utilitzar els vals escolars del Govern en la comanda. Els heu d’activar previament a: https://valescolar.cat/vals/identificacio
Per fer l’activació us farà falta el PIN que heu rebut juntament amb el val escolar per correu postal i el IDALU/RALC (Identificador d’alumne). Aquest identificador d’alumne el podeu trobar en el sobre amb les notes que us va entregar l’escola a final de curs.

Si no disposeu del vals en físic, i per tant no teniu el PIN no patiu! Podeu aconseguir el PIN per aconseguir-los i activar-los al següent enllaç: https://valescolar.cat/vals/pin

💻 Ús dels vals durant el procés
Quan arribeu a la segona pantalla de la comanda, la plataforma us permetrà consumir 1 o 2 vals. No tot l’import de la comanda és descomptable, només ho son llibres, quaderns, material escolar i per tant socialitzacions, quotes AFA, assegurança, quotes de material o fotocòpies no ho son. Si la plataforma detecta que no consumiu el 100% dels vals us mostarà un avís en vermell indicant l’import que perdrieu per tal de que decidiu si voleu continuar endavant o utiltizar menys vals en la comanda per tal de usar-los més endavant en alguna botiga.

📦 Entrega dels llibres
L’entrega dels llibres es farà a l’escola i serà en una data pròxima a l’inici del curs. Us donarem informació més concreta més endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *