Greu problema d’espai a l’escola

Comunicat de la Junta de l’AMPA – Març del 2019

Greu problema d’espai a l’escola

Benvolguts mares i pares,

Com molts ja sabeu tenim un problema d’espai a l’escola. El fet de tenir els nens en dos edificis (Educació Infantil i Cicle Inicial, a la plaça de la Generalitat, i Cicle Mitjà i Cicle Superior a l’avinguda Sant Roc) és un handicap per tota la comunitat educativa (alumnes, mestres i pares i mares), així com ho és el deteriorament d’ambdós edificis.

Aquests darrers anys, però, el problema dels dos edificis s’ha accentuat per una manca d’espai, ja que hi ha dos cursos desdoblats (els nens nascuts el 2010 i 2012), fet que provocarà que per al curs 2020/2021 no hi haurà espai material on ubicar l’alumnat.

Després de constatar que les promeses per part de les diferents administracions no s’han complert, i que ja han passat 9 anys des de que es van projectar els plànols per la construcció d’una nova escola, la Junta de l’AMPA vol traslladar la seva inquietud a les esmentades administracions.

En els darrers mesos el tema de l’ampliació de l’escola ha resorgit i sembla que s’obre una finestra d’oportunitat per arribar a una solució satisfactòria. És en aquest context que la Junta de l’AMPA fa una crida a administracions, escola i mares i pares, perquè entre tots i en pro de la qualitat educativa que els nostres fills mereixen, s’uneixin esforços. Entre tots ara ho hem de fer possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *