Nota sobre el pagament dels llibres

En dies anteriors hem rebut algun comentari sobre el pagament dels llibres fent l’ingrés en efectiu directament per guixeta a l’oficina del Banc Popular. Per fer aquesta gestió en oficina el Banc cobra 0,50 €. Són les condicions que la entitat bancària posa per fer-ho per aquest sistema i de fet ja estan rebaixades tot el que s’ha pogut per part de l’AMPA ja que eren fins i tot unes comissions més cares.

Volem deixar clar que són comissions de la oficina bancària, no de l’AMPA, i que ja s’ha negociat tot el que hem pogut amb el Banc Popular però no és possible rebaixar-ho més per part seva.

De totes maneres hi han mètodes alternatius gratuïts i fins i tot més còmodes per fer el pagament. El nostre consell com a AMPA és que feu l’ingrés per transferència bancària. Normalment en transferències per Internet els bancs no cobren comissions bancàries o són molt reduïdes. Això també dependrà de les condicions que tingui contractades cada usuari amb cada entitat.

Demanem disculpes per les incomoditats que us hagi pogut suposar aquest problema bancari. Cada cop més les entitats bancàries tendeixen a gravar l’ús de les seves oficines incentivant l’ús d’Internet o mitjans en el que la intervenció humana sigui mínima o inexistent. Es un tema global, que de segur que us hi podeu trobar en qualsevol altra gestió bancària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *